Solfilm

Coolare bil – Ökad komfort – Minskad blekning – Ökad säkerhet

Det finns en del saker man kan göra för att ”hotta till” en bil. Man kan köpa snygga fälgar, kjolar och välja en moderiktig klädsel. Solfilm är ett av dessa måsten som gör bilen attraktivare. Fördelen med solfilmen är att du slipper störande insyn och skyddar värdefulla ägodelar i din bil. Dessutom reduceras uv-strålningen med 99% och värmeinstrålningen med upp till 65%.

Ger en svalare bil

Solfilmen stoppar upp till 65% av solens värmeinstrålning. Den innehåller ett tunt skikt aluminium som reflekterar bort värmen vilket gör det svalare och behagligare i bilen.

Ger en säkrare bil

Skulle olyckan vara framme och rutan krossas, så ger solfilmen ett visst skydd mot glassplitter. Solfilmen håller nämligen ihop den krossade rutan till viss del.

Ger ett skydd mot uv-ljus

Solfilmerna tar bort 99% av uv-strålarna. Den skyddar mot blekning och uttorkning av inredningen i din bil.

Ger ett effektivt insynsskydd

Solfilmen skyddar era ägodelar eftersom man inte kan se in i bilen och dessutom ger solfilmen ett behagligare klimat och ljus i bilen.

Ger en snyggare ”look” på bilen

Solfilmen finns i många olika nyanser bland annat även ljusare solfilm som ger en diskretare toning.

Garanti

Det är 7 års garanti på samtliga bilfilmer samt 1 år på moteringen. Alla filmer går att forma så att de kan monteras med enbitsteknik samt har ett repskydd som skyddar mot dagligt slitage.